Enkele voorbeelden

Logeerkamer

Logeerkamer in binder plaat multiplex met grote wandkast, zwevend logeerbed met uitrolbare karren er onder.

plaats Antwerpen, mei 2019

Art Deco dressing

Op Art Deco geïnspireerde dressing in zwarte mdf met messing inleg werk.

plaats Anderlecht, februari 2019

Badkamer

Badkamer met veel hoekjes en kantjes in binder plaat multiplex. Tablet bekleed met mooi blauw laminaat.

plaats Gent, december 2018

Bootkast

Boekenkast op woonboot in berken multiplex.

plaats Gent, oktober 2018

Boekenwand

Boekenkast met een gesloten onderbouw en speelse compositie van bakjes aan de muur, volledige gemaakt uit binder plaat.

plaats Gent, oktober 2018

Kleerkast in kinderkamer

Kamerhoge kleerkast kinderkamer in berken multiplex. Lades onderaan voor speelgoed. Nissen in MDF die mee werd geschilderd in het kleur van de vensters.

plaats Gent, juli 2018

Kinderbed

Kleurrijke hoogslaper in kinderkamer in berken multiplex, met lades en uitschuifbaar bed. De treden van de trap dienen tevens als opbergvakken.

plaats Evergem, februari 2018

Bureaumeubel

Wandhoge kast (bxhxd 320x300x60cm) met bureau en nissen in beige laminaat en rubberwood. De kast- en ladefronten vormen een mooi lijnenspel. Ontwerp van klant.

plaats Zwijnaarde, maart 2018

Ruime kast (bxhxd 500x220x40cm) voor de boeken- en muziekcollectie met zwevende bureau in teak fineer. Om de vele cd’s op te bergen, en toch de Mondriaan stijl te kunnen behouden, werden afzonderijke bakjes in zwart gebeitst berk gemaakt om cd’s in 2 rijen te stapelen. Kast is wit laminaat, bureau en bakken in teak fineer.

plaats Willebroek, maart 2018

Gangkast

Kast (bxhxd 300x250x40cm) in de gang voor fietsspullen, vesten en allerhande, volledig in berk multiplex. In de volumes onder en boven werden schuifdeuren gebruikt.

plaats Gent, juli 2017

Keuken en wandkast

Vrolijke keuken en ruime wandkast. Er werd gekozen voor onregelmatige vlakken en een speels spel van pastelkleuren (MDF geverfd) en grenen vlakken. De theehoek doorbreekt de kastenwand.

plaats Gent, mei 2018

TV meubel

Dit is geen klassiek tv-meubel: hoekjes, kantjes, lades en deurtjes wisselen elkaar af. Er is plaats voor de platenspeler en een setje LP’s, een plantje, wat boeken en de whiskey flessen. Het meubel is volledig gemaakt uit berken multiplex.

plaats Gent, juni 2018

Dressing-platenkast

Combinatie van kleerkast en open boekenkast. Er werd gekozen voor grenen multiplex om het geheel mooi te laten aansluiten bij de vloerafwerking.

plaats Deurne, juli 2017

Keuken met kookeiland

Een strakke witte keuken met een paar warme elementen. Hiervoor hebben we witte laminaten fronten gecombineerd met berk. De wandkast sluit mooi aan bij de hoge keukenkasten.

plaats Gent, maart 2017

Dressing onder schuin dak

Aangezien het bed in steigerhout is gemaakt, hebben we er voor gekozen om dit te laten terugkomen in het ontwerp van de dressing. Zo bekomen we een mooi evenwicht tussen het strakke van de witte deuren en het warme van het verweerde hout.

plaats Willebroek, mei 2017

Wij doen niet alles!

Timmerwerkt doet geen constructiewerk zoals Gyproc plaatsen of dakconstructies maken, wij doen geen loodgieterij en geen elektriciteitswerken.

Een eigen idee of project?

Heb je een concreet project, een vraag of een los idee, of wil je gewoon meer informatie over wat we doen? Lees over onze aanpak van planning tot oplevering in hoe wij werken, of neem contact met ons op.

neem contact op