De alles-kast

Een kast die rust brengt

Voor hun relatief smalle rijwoning zochten Liesbeth en Dries een totaal-oplossing op vlak van opberg- en speelruimte. De leefruimte mocht er niet te klein door lijken. De oplossing werd een multifunctionele alles-kast. Overdag vormt de kast een knutsel- en leesplek voor de kinderen, 's avonds kunnen de ouders relaxen en wat tv kijken. 

Boven alles vormt de kast een gigantische opbergplek waardoor 'ruis' en rondslingerend materiaal voortaan een vaste plek heeft achter een gesloten deurtje. Van poetsmateriaal tot grasmaaier. Tegelijkertijd oogt de alles-kast ook niet te strak. Hartsvriendin en naamgenote van Liesbeth, Liesbeth dus, kwam met een slim ontwerp op de proppen. Timmerwerkt werkte verder uit en maakte deze alles-kast.

Door berken multiplex met wit HPL te combineren kon de lichte, luchtige uitstraling van de ruimte bewaard blijven. De kinderen kregen hun eigen zitbankje + speelhoekje in de kast en 's avonds schuif je de bank gewoon in en vormt ze een deel van de kast - op termijn kan hier gewoon een extra kastje van gemaakt worden. Een paar open vakken dienen voor wat planten, knutselwerkjes en mooie boeken, maar bovenal biedt deze wandvullende kast meer dan voldoende kastruimte.

Totaaloplossing op maat
Multifunctioneel!
Multiplex en wit HPL
Zitbankje voor de kinderen
Multiplex
HPL

Ik wil dat ook. 

Neem vrijblijvend contact op.