Gezocht: expert Vectorworks / procesflow / maatmeubilair

Deel deze pagina
https://www.timmerwerkt.be/nieuws/gezocht-expert-vectorworks-procesflow-maatmeubilair
Gekopieerd!

Opdracht: begeleiden van onze overstap van Sketchup naar Vectorworks & implementeren van een logische workflow

Duur: 1 maand aan 2 à 3 dagen/week

💪 Stuur je offerte door voor eind november (zie verderop)

Wie is Timmerwerkt?

Timmerwerkt maakt meubels en maatwerk samen met gemotiveerde nieuwkomers. We vertrekken vanuit de drive om nieuwkomers een warm onthaal én een springplank naar de moeilijk toegankelijke arbeidsmarkt te bieden, en vertrekken vanuit het potentieel, de motivatie en het doorzettingsvermogen die we zo goed als zonder uitzondering ervaren bij de nieuwkomers die bij ons aan de slag gaan. 

Situatieschets 

Momenteel werken we ontwerpen en technische plannen uit in Sketchup, maar we willen overstappen op Vectorworks met InteriorCad. We hebben intern enige basiskennis rond Vectorworks en het team heeft ook al 2 opleidingsdagen gevolgd bij Design Express. 

Struggle

Het blijkt in de dagelijkse praktijk niet evident om de overstap naar Vectorworks effectief te maken. Enerzijds is er de werkdruk van de lopende projecten die ons tegenhoudt om de vertraging aan te gaan die een nieuw pakket sowieso met zich meebrengt. Anderzijds is er de drempel om een goede workflow op te zetten omdat de ervaring intern hiervoor te beperkt is.

Einddoel

Het is de bedoeling om uiteindelijk binnen Vectorworks te ontwerpen, projecten technisch uit te tekenen, uitvoeringsplannen en stukkenlijsten te genereren én de programmatie voor onze CNC machine er uit te halen.

Opdracht

We zijn op zoek naar iemand met de nodige expertise, zowel op vlak van Vectorworks als praktijkervaring bij de werkvoorbereiding van interieur maatwerkprojecten. 

Je kan je op consultancy/zelfstandige basis engageren om gedurende 1 maand 2 à 3 dagen per week ons team van 2 ontwerpers op de werkvloer te helpen om  

1/ een goede workflow op te zetten  

2/ lopende dossiers uit te werken in Vectorworks/InteriorCAD

Hoe stel je je kandidaat?

Bezorg je offerte voor 30 november ‘23 aan Hans Gruyaert via hans@timmerwerkt.be. Ook met vragen over deze opdracht kan je bij Hans terecht.

Denk je nu: da's iets voor mij!

Stuur ons dan nu je offerte