Op naar een nieuwe locatie

Een jaar terug kreeg Timmerwerkt een kickstart omdat we onderdak kregen in een volledig uitgerust atelier van een meubelmaker in Zottegem. We ondervinden nu dat deze locatie een obstakel is voor verdere groei.

Onze medewerkers zijn nieuwkomers, en die wonen in een meer stedelijke omgeving. Bovendien willen we ruimte om uit te breiden: meer meubels maken en meer mensen aan de werkbank! Daarom verhuizen we naar een eigen pand in het Gentse.

Gezocht: investeerders!

Omdat de locatie in het landelijke Zottegem stilaan onze groei belemmert, zoeken we investeerders om een verhuis naar het Gentse te realiseren. Concreet hebben we middelen nodig om te investeren in de uitbouw van ons eigen machinepark.

We willen 50.000 euro ophalen en zijn ervan overtuigd dat er in Vlaanderen genoeg geëngageerde investeerders zijn die mee willen timmeren aan een warmere samenleving.

En wat win jij erbij?

Investeren in Timmerwerkt is erg gunstig dankzij de winwinlening van de Vlaamse overheid.

De winwinlening is een fiscale maatregel om particulieren fiscaal aan te moedigen om geldmiddelen ter beschikking te stellen aan kleine en middelgrote ondernemingen tegen een totaal bruto rendement van 4,50% op jaarbasis.

We sloten een partnerschap met matchmaking platform WinWinner die instaat voor de screening van onze financiële resultaten en de begeleiding bij alle formaliteiten. Bekijk onze campagnepagina!

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Investeer mee!