Eerste bezoek

We komen bij je langs en bekijken samen de vraag en de ruimte. Heb je ergens foto’s gezien die je leuk vindt? Welke materialen en afwerking zijn mogelijk? Welke functies moet het meubel hebben? Dit zijn een aantal typische vragen die aan bod komen. In de mate van het mogelijke geven we al een eerste raming.

Ontwerp en offerte

Op basis van een eerste ruwe schets bepalen we met jou de juiste volumes en afmetingen. Daarna werken we het ontwerp in detail uit. We vragen je hierbij regelmatig om feedback. Op het einde van de ontwerpronde ligt een gedetailleerd ontwerp met offerte op tafel, zodat je exact weet wat je verder van ons kan verwachten.

Akkoord en uitvoering

Aanvaard je de offerte, dan vragen we een voorschot van 40%. Hiermee kopen we de nodige materialen aan. Na betaling van het voorschot mikken we op 6-8 weken tot de uitvoering.

Plaatsing en oplevering

Voor plaatsing (atelier-klaar) sturen we een tussentijdse factuur van 30% van het eindbedrag. De plaatsing spreken we vooraf duidelijk af wanneer we komen en hoeveel tijd we voorzien.  Na oplevering volgt de saldofactuur van 30% van het offertebedrag.

Extra aanpassingen (optioneel)

Eventuele werken die er bij komen voeren we uit in regie aan 45 euro per uur.

Kan ik zelf iets doen?

Om de kosten te drukken kan je zelf ook de handen uit de mouwen steken! Zo kan je zelf instaan voor de afwerking — lakken of vernissen, daar kruipt best wel wat tijd in. Ook bij de plaatsing en de verhuis kan je een handje toesteken.

Meer weten?

neem contact op