Eerste bezoek

We komen bij je langs en bekijken samen de vraag en de ruimte. Heb je ergens foto’s gezien die je leuk vindt? Welke materialen en afwerking zijn mogelijk? Welke functies moet het meubel hebben? Dit zijn een aantal typische vragen die aan bod komen. In de mate van het mogelijke geven we al een eerste raming.

Ontwerp en offerte

Op basis van een eerste ruwe schets bepalen we met jou de juiste volumes en afmetingen. Daarna werken we het ontwerp in detail uit. We vragen je hierbij regelmatig om feedback. Op het einde van de ontwerpronde ligt een gedetailleerd ontwerp met offerte op tafel, zodat je exact weet wat je verder van ons kan verwachten.

Akkoord en uitvoering

Aanvaard je de offerte, dan vragen we een voorschot van 40% op het eindbedrag. Hiermee kopen we de nodige materialen aan. Na betaling van het voorschot mikken we op maximaal 6 weken voor de uitvoering.

Extra aanpassingen (optioneel)

Bij werken die door omstandigheden langer aanslepen (bv. omdat er op de loodgieter of plakker moet gewacht worden) maken we in onderlinge overeenstemming een tussentijdse factuur op. Eventuele werken die er bij komen voeren we uit in regie aan 40 euro per uur.

Plaatsing en oplevering

Voor de plaatsing spreken we vooraf duidelijk af wanneer we komen en hoeveel tijd we voorzien.  Na oplevering volgt de eindfactuur van 60% van het offertebedrag.

Kan ik zelf iets doen?

Om de kosten te drukken kan je zelf ook de handen uit de mouwen steken! Zo kan je zelf instaan voor de afwerking — lakken of vernissen, daar kruipt best wel wat tijd in. Ook bij de plaatsing en de verhuis kan je een handje toesteken.

Meer weten?

neem contact op