Intake

Via onze on-line vragenlijst verzamelen we zoveel mogelijk informatie (plannen, schetsen, afmetingen, inspiratiebeelden, foto’s van de ruimte, etc.) over jouw project. Vaak is het nuttig om in een vrijblijvend gesprek in ons atelier alles samen verder te bespreken en meteen al wat mogelijke materialen bekijken.

Raming

Op basis van alle verzamelde info maken wij een prijsraming of, indien mogelijk, al meteen een offerte op. We proberen op dat moment ook een inschatting te maken van de uitvoeringsperiode.

Akkoord?

Wanneer je akkoord geeft op de raming/offerte wordt jouw project in onze planning opgenomen. Op dat moment sturen we een opstartfactuur van 10%.

Ontwerp

Onze interieur vormgevers ontwerpen jouw meubel met veel liefde. In ontwerpen kruipt veel tijd, daarom verzamelen we graag zo veel mogelijk info op voorhand. We streven er naar om in maximaal een 3-tal grote ontwerp-aanpassingen jouw droommeubel te tekenen.

Een uitgewerkt ontwerp of tekening aanleveren kan natuurlijk ook. We staan er ook altijd voor open om samen te werken met andere ontwerpers of interieurarchitecten.

Enkel ontwerpen doen we niet. We geven de voorkeur aan projecten die we van ontwerp tot realisatie kunnen uitvoeren.

Offerte

Als het ontwerp definitief is afgeklopt maken we een offerte op. Deze is steeds onder voorbehoud van de definitieve uitvoeringstekeningen én de materiaalprijzen op moment van bestelling.

Uitvoeringstekeningen

In deze fase wordt het ontwerp in uitvoeringstekeningen omgezet en wordt volledig bepaald hoe jouw meubel zal gemaakt worden. We leggen je deze tekeningen nog ter nazicht voor. Bekijk die goed want dit is wat effectief zal uitgevoerd worden!

Wanneer de uivoeringsperiode van jouw project in zicht komt – reken op 1 à 2 maand op voorhand – bestellen we de materialen. Op dit moment wordt 35% gefactureerd.

Productie

Je meubel wordt in ons atelier volledig gemaakt, opgesteld én getest. Bij opstart productie wordt 25% gefactureerd.

Plaatsing en oplevering

Na onderlinge afspraak wordt je meubel geplaatst. We streven er naar om dit zo veel als mogelijk in 1 aansluitende periode te doen. Na plaatsing en oplevering wordt de resterende 30% gefactureerd.

Meer weten?

neem contact op